Shyhretja nuk përmbahet në ditëlindjen e burrit, e uron me këto fjalë

Shyhretja nuk përmbahet në ditëlindjen e burrit, e uron me këto fjalë

Shyhretja nuk përmbahet në ditëlindjen e burrit, e uron me këto fjalë

Shyhrete Behluli është këngëtarja e njohur dhe mjaftë e dashur për p ublikun shqiptar, për vite me radhë. Zëri i saj, bukuria dhe sharmi që e posedon kanë bërë të jetë ndër më të pëlqyerat e tregut shqiptar, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë si bashkëshorte e nënë shembullore, ajo kujdeset që gjithmonë në ditët speciale t’i urojë me fjalët më të mira që ekzistojnë. E sot, me rastin e ditëlindjes së bashkëshortit nuk munguan urimet e shumta, ku mori vëmendje ai i Shyhretes. Me një imazh në të cilin kanë pozuar të dytë të lumtur ajo shkroi: “Urime Luli ditelindjen,uroj te na shkoj jeta si kjo embelsire”, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. /

Leave a Reply