“Shtet me brekët në fund të këmbëve”, Agron Llakaj për radhët në kufi: Bir, kë të qaj më parë

“Shtet me brekët në fund të këmbëve”, Agron Llakaj për radhët në kufi: Bir, kë të qaj më parë

“Shtet me brekët në fund të këmbëve”, Agron Llakaj për radhët në kufi: Bir, kë të qaj më parë

” E kemi fatin,shprese dhe marrezi ….,na jep nje engjell te na mbroje o Zot !”…,kjo eshte pamja e jone nga viti ne vit…,ne pritje e pritje e pritje…,ne radhe e ne radhe e ne radhe….,me dite e nete te tera…,i nxehti pervelues,mungesa e kushteve me minimale njerezore!”Vijne em igrantet dhe gdhihen ne radhe,bir o Edi Rama,ke te qaj me pare !

Radhe kilometrike ne pritje pa zgjidhje….,po ky eshte kr im more njerez…., ,e perse valle ne akoma jemi nje shtet me breket ne fund te kembeve ?! …hajde radha !!!T urp! Turp ! T urp Edi Rama !Edhe ju vellezer dhe motra bashke me femije mos i harroni keto dite….,pas 6 muajsh aty ne greqi do i keni,do tju shtrihen nen kembe per ate te shkrete vote …,por nqs do i harroni keto dite ha rram e paci ! Tani bertisni…” jam krenar qe jam shqiptar “!…Zoti ju ndihmoft !!!”, shkruan Agron Llakaj.

Leave a Reply