Shtatzënia E Ka Zbukuruar Nusen E Milotit, Shfaqet Mahnitëse Në Imazhin E Fundit…

Shtatzënia e ka zbukuruar nusen e Milotit, shfaqet mah nitëse në imazhin e fundit.
Belkiz Kera është e njohur për publikun si nusja e futbollistit të mirë njohur kosovar, Milot Rashicës.

Ajo është për herë shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj plot stil dhe gjithmonë tërh eqëse.

Leave a Reply