Shqiptarja ta këput shpirtin me rrëfimin: Djalin e kam sëmurë, po nuk ma lënë as rehat… më qan zemra!

Shqiptarja ta këput shpirtin me rrëfimin: Djalin e kam sëmurë, po nuk ma lënë as rehat… më qan zemra!

Shqiptarja ta këput shpirtin me rrëfimin: Djalin e kam sëmurë, po nuk ma lënë as rehat… më qan zemra!

Programi “Historia ime”, në Tv Klan solli ditën e sotme një histori tepër të vështirë dhe të trishtë. 41-vjeça rja, e cila nuk ka pranuar të identifikohet, rrëfeu në studio peripecitë që është duke kaluar, që nga ardhja në jetë e djalit të saj.

Ajo tregoi se djali ka probleme shëndetësore dhe këtë gjë e mësoi në momentin që ai lindi. Për të dhe bashkëshortin ka qenë e vështirë të pranonin se djali i tyre ishte i sëm urë.

Pasi kuptoi diagnozën e djalit, burri i saj filloi që të pinte dhe të tregohej i dhu nshëm me të dhe djalin. Për 41-vj eçaren, dhimbja është e madhe dhe për faktin se djali i saj buli zohet dhe dhu nohet nga bashkëmoshatarët

Leave a Reply