Shqiptari ta këput shpirtin: Gruaja më ka bërë për spital edhe fëmijët i la po i rris unë se ajo nuk do t’ia di

Shqiptari ta këput shpirtin: Gruaja më ka bërë për spital edhe fëmijët i la po i rris unë se ajo nuk do t’ia di

Shqiptari ta këput shpirtin: Gruaja më ka bërë për spital edhe fëmijët i la po i rris unë se ajo nuk do t’ia di

Zef Ahmetaj vendosi që në emisionin “Shqipëria Live” në Top Channel të tregonte historinë e tij të dh imbshme të jetës.
Ai dhu nohej nga bashkëshortja dhe për këtë arsye u divorcua prej saj, por sipas tij, edhe pas 4 viteve ajo përsëri e ndjek. Ahmetaj thotë se ajo nuk dh unonte vetëm atë por edhe fëmijët, prandaj këta të fundit vendosën që të jetonin me babanë e tyre.

Ai kërkon në “Shqipëria Live“ drejtësinë e munguar gjithë këto vite për të dhe fëmijët e tij.

“Pasi mu bë vajza 6 vjeç vendosa të vija në Shqipëri, pasi vetëm në këtë mënyrë kisha mundësi për të shpëtuar familjen. Nëse do divorcohesha, fëmijët do të jetonin me të. Kemi pasur kon flikte të vazhdueshme. Ajo nuk kujdesej për fëmijët, kishte marr ëdhënie neg ative me ta, dhu nonte fëmijët. Kur kam qenë në traget në Itali, ajo ka qenë aty dhe i kam thënë po licit të dog anës që ai është person i rrez ikshëm. Shpresoj që ajo të kthehet e t’i kërkojë falje fëmijëve”, tha ai.

Leave a Reply