Shqiptari që p ërloti gjykatësin anglez, udhëtoi poshtë kamionit për djalin e sëm urë

Shqiptari që p ërloti gjykatësin anglez, udhëtoi poshtë kamionit për djalin e sëm urë

Shqiptari që p ërloti gjykatësin anglez, udhëtoi poshtë kamionit për djalin e sëm urë

Një shqiptar është vënë në pranga nga policia britanike pasi iu gjendën në banesën ku jetonte il egalisht sasi të mëdha kan ab is. Sipas mediave angleze raportohet se ishte vetë shqiptari që lejoi policinë të hynte në shtëpi, ku u gjendën mbi 300 bimë ka na bis të ngjeshura në dhomën e gjumit dhe në papafingo.

Kjo ngjarje ka ndodhur në Arbury Road në Angli. Shqiptari është Agim Selmanllari dhe ka një histori të dhim bshme, e cila e detyroi atë të shkonte në Angli i legalisht poshtë një kamioni. Sipas mediave angleze, Agimi është një baba nga Shqipëria, i cili hyri në Angli me shpresën e fitimit të parave për të birin e së murë.

Leave a Reply