Shqiptari që mahniti Italinë, shikoni si lyhen vijat e bardha të rrugës

Shqiptari 38 vjeçar që jeton në Itali prej moshës 21 vjeçare ishte bërë i famshëm për shkak të shkatëthisë së madhe me të cilën lyen vijat e bardha të rrugës. 1 kilometër e bën vetëm në 4 minuta dhe me një shkathtësi që të le pa fjale, raporton civitas.

Ka qenë një kolegu i tij që e ka filmuar e që në një farë mënyre e transformoi në një idhull. “Kjo që më ndodhi në internet më ka habitur. Mua më pëlqen të punoj me përkushtim të madh. Kur lyej vijat e bardha ndihem si një fëmijë në go kart”, ka thënë Indriti.

Shikojeni më poshtë:

Leave a Reply