Shqiptarët janë Bamirës! Ta ndihmojmë Ardianin, një shp ërndarje nuk të kushton azgjë

Shqiptarët janë Bamirës! Ta ndihmojmë Ardianin, një shp ërndarje nuk të kushton azgjë

Shqiptarët janë Bamirës! Ta ndihmojmë Ardianin, një shp ërndarje nuk të kushton azgjë

Ardian Maraj i Lindur me 29.03.1991 nga istogu Vuan nga Se mundja (pp.Pectus excavatum)dhe Duhet sa me pare qe ta kry Operacionin e 4-të Jashtë vendit në Spitalin MEDICANA HOSPITAL TURQI për Heqjen e shufres Mtalike Sepse gjdo dite e më shumë po bëhet me keq nga p roblemet qe po i shkaktohen si Ëntje, Al ergji, Ardiani vuan edhe nga S emundjët tjera siq jan Hepatiti.

Diabeti tash ka hyr edhe ne inculin, yndyra pr obleme me ze mer Spondilloza,dhe s emundjet tjera shoqruese Ardiani duhet Operuar sa me pare shuma e cila po kerkohet 11.200€ vetem Operacioni pa Bileta kontrolla terapi Është e pa Perballueshme per Ardianin si kryefamiljar sepse jeton me një Asistencë Sociale Ardiani është i Martuar ka edhe Një vajzë 5 Vjeqare e cila ka po te njejtin Pro blem gjentikishtë Andaj Ardiani kerkon ndihmen tuaj qe ta ndihmoni qe ta kry edhe ket Operacion Aspak te Lehtë dhe te kujdeset edhe per Vajzen qe te mos ket te njetat pr obleme si Babai Andaj me Dor Në Z emer te gjith Vellezer dhe motra te vullnetit te mir te cilet duan te kontribojnë Mundenpermes (Nr.+38344407425) ose permes Nr.i (xhirollogarisë) (Raiffeisen Bank) (1506001005293811) JASHT VENDIT Prishtina kosovo Swift Code: RBKOXKPRXXX IBAN NUMBER: (XK051506001005293811)

Leave a Reply