Shqipëria në momente zie! 4 jetë të humbura nga Kov id- 19, tre vetëm ngaTirana

Shqipëria në momente zie! 4 jetë të humbura nga Cov id 19, tre vetëm ngaTirana

Shqipëria në momente zie! 4 jetë të humbura nga Cov id 19, tre vetëm ngaTirana

Vazhdon bilanci i zi nga koronav irusi. Brenda 24 orëve kanë ndërruar jetë 4 persona.
“Fatkeqësisht, edhe pas përpjekjeve të mëdha të ekipeve mjekësore, në dy spitalet Co vid nuk e kanë fituar dot betejën me sëmundjen një 76-vjeçare nga Shkodra, dhe 3 qytetarë nga Tirana; një 50-vjeçar; një 75-vjeçar dhe një 76-vjeçar,” deklaroi MSH.

Deri tani janë regjistruar 193 vi ktima, gjysma e tyre nga Tirana (Qarku Tiranë 94, Shkodër 32, Durrës 28, Fier 10, Elbasan 7, Lezhë 5, Kukës 5, Korçë 5, Vlorë 4, Dibër 2, Berat 1).

Leave a Reply