Shpirti i saj e di sa vu ajti/ Tre vëllezërit kapin me zor vajzën 10-vjeçare të miqëve dhe bëjnë me të me radhë, ajo u mbyll në…

Shpirti i saj e di sa vu ajti/ Tre vëllezërit kapin me zor vajzën 10-vjeçare të miqëve dhe bëjnë me të me radhë, ajo u mbyll në…

Shpirti i saj e di sa vu ajti/ Tre vëllezërit kapin me zor vajzën 10-vjeçare të miqëve dhe bëjnë me të me radhë, ajo u mbyll në…

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur. E ditur bëhet se tre vëllezër kanë kapur me zor një vajzë 10 vjeçe dhe të tre e kanë bërë me të me rradhë.
Kjo ngjarje ka ndodhur në Amerikë. Si raportohet binjakët Raul dhe Wilmer Paz Perez, që janë 35 vjeç u arrestuan në Kenner, Louisiana.

Kurse vëllai i tyre më i vogël Plakun Paz Perez, 31 vjeç po kërkohet ende. Me familjen e 10 vjeçares thuhet se ata edhe njiheshin dhe i kishin miq prindërit e saj.

Ata i kanë ofruar edhe para, por vajza e vogël nuk ka pranuar dhe është mbyllur në banjo por të tre nuk kanë pasur pikë mëshire dhe kanë vazhduar njeri pas tjetrit.

Leave a Reply