Shoqe për kokë të shoqes/ Po këtë taksirat që i paska rënë Xhemit me Arbanën nuk e meriton askush

Shoqe për kokë të shoqes/ Po këtë taksirat që i paska rënë Xhemit me Arbanën nuk e meriton askush

Shoqe për kokë të shoqes/ Po këtë taksirat që i paska rënë Xhemit me Arbanën nuk e meriton askush

Prej vitesh Xhemi Shehu dhe Arbana Osmani janë shoqe të ngushta. Dy moderatoret i shohim kudo bashkë, si në përditshmëri ashtu dhe gjatë pushimeve.
Si rrjedhojë, ato dinë çdo ves dhe çdo të mirë të njëra-tjetrës.
Së fundmi, me anë të një postimi në rrjete sociale, Arbana ka zbuluar një ves të saj, i cili lidhet me të qenurit vonë.
“Shenja e demit është gjithmonë vonë, ndaj i duhet përpjekje për t’u përmirësuar”, shkruhet mes të tjerash në postim.

Moderatorja ka etiketuar Xhemin, e cila siç duket i vuan më së shumti vonesat e saj. “E paska fajin shenja”, ka shkruar Arbana krahas fotos.

Leave a Reply