Shokon aktorja e infektuar me Kov id, publikon videon teksa i bien flokët

Shokon aktorja e infektuar me Covid, publikon videon teksa i bien flokët

Shokon aktorja e infektuar me Covid, publikon videon teksa i bien flokët

Aktorja e njohur amerikane Alyssa Milano ka fituar betejën me Co vid-19 pasi qëndroi për 2 javë e sëmu rë. Në videon më të fundit në Instagram, aktorja tregon se është shumë e shqe tësuar, pasi po i bien flokët.“Mendova të tregoja se çfarë iu bën COVID-19 flokëve tuaj. Merreni seriozisht”, shkruan Alyssa krah videos ku tregon si i bien flokët.

Aktorja bën thirrje që të përdoret maska dhe të ruhet distanca fizike.

“Dua që ta dini se kjo sëmu ndje nuk është mashtrim. Mendoja se po vdi sja. Ndihesha sikur do vdi sja. Nuk dua askush të ndihet në atë mënyrë që u ndjeva unë”, u shpreh aktorja.

Leave a Reply