Shkr umbohet shtëpia në Maliq nga b ombola e gazit, pronarët: Punuam një jetë…

Shkr umbohet shtëpia në Maliq nga b ombola e gazit, pronarët: Punuam një jetë…

Shkr umbohet shtëpia në Maliq nga b ombola e gazit, pronarët: Punuam një jetë…

Një banesë në Vloçisht të Korçës është shkr umbuar nga fl akët paraditen e sotme. Mësohet se fl akët janë përhapur si p asojë e rrjedhjes së një b ombole gazi.F orcat zj arrfikëse kanë mbërritur në vendngjarje dhe kanë bërë të mundur iz olimin e tyre. Burime bëjnë me dije se në banesën ku ra zj arri ka pasur dy b ombola gazi.

Pronarët e shtëpisë Jazmi dhe Tefta Mollaymeri në prononcimin e tyre për mediat kërkojnë ndihmë sadopak për të rindërtuar banesën e tyre, që sipas tyre u është dashur 30 vjet.“Isha në një vd ekje dhe kur më lajmërojnë erdha me shpejtësi por çdo gjë ishte në fl akë ishte e v ështirë të sh uheshin. D ëmet janë të mëdha. Na është dashur një jetë që ta ndërtonim një gjë të tillë, kërkojmë që të na ndihmojë sadopak ta kalojmë këtë situatë”, ka thënë Jazmiu.

Leave a Reply