Shikojeni Çka I Ndodhi Këtij Mërgimtari Nga Gjermania Në Kufirin E Vërmicës

Shikojeni Çka I Ndodhi Këtij Mërgimtari Nga Gjermania Në Kufirin E Vërmicës

Shikojeni Çka I Ndodhi Këtij Mërgimtari Nga Gjermania Në Kufirin E Vërmicës

Më 29 korrik të këtij viti, u nënshkrua marrëveshja për mbulimin e primit të sigurimit kufitar për bashkatdhetarët dhe të huajt që hyjnë në territorin e Republikës së KosovësPërmes kësaj marrëveshjeje, Qeveria e Kosovës mori përsipër mbulimin e plotë të primit të sigurimit kufitar për palët që janë subjekt i policës kufitare dhe vijnë në Kosovë gjatë vitit 2020. Ndërsa, të nesërmen, më 30 korrik, kryeministri Avdullah Hoti, u uroj mirëseardhje bashkëatdhetarëve me këtë lajm të rëndësishëm për ta.Por, del që ky të jetë vetëm një mashtrim, pasi që Indeksonline ka siguruar një dokument, ku vërtetohet se si një bashkëatdhetar, në Pikën Kufitare në Vërmicë, ka paguar para për këtë shërbim.

Leave a Reply