Shfaqet video e ushtarëve grek: Do ta pimë gj akun e shqiptarit dhe turkut

Shfaqet video e ushtarëve grek: Do ta pimë gj akun e shqiptarit dhe turkut

Shfaqet video e ushtarëve grek: Do ta pimë gj akun e shqiptarit dhe turkut

Greket edhe njëherë shfaqin u rrejtje për shqiptarët dhe greket. Një video e cila është publikuar nga medat greke shihen ushtarët grek duke kënduar dhe duke thënë që do ta pimë gj akun e shqiptarit. Po ashtu në këtë video sk andaloze, grekët dëgjohen duke thënë që do të pimë jo vetëm gj ak shqiptari por edhe gj ak turku, transmeton Albanian News Për më shumë shikojeni videon më poshtë.www.facebook.com/watch/?v=366368471426566&extid=frFt4uaeYY0jqVE3

Leave a Reply