Shërbeu për vite të tëra për Shqipërinë, ndahet nga jeta gjerenali i njohur shqiptar

Komandanti Naim Muhaj është ndarë nga jeta në orët e para të mëngjesit të sotëm në Tiranë. Muhaj njihej dhe si “Komandant i të gjitha rangjeve u sh tarake” për shkak të detyrave të larta që ka mbajtur gjatë viteve të shërbimit të tij.

Rrënimi i Sazanit, Berisha përgjegjës

Prej vitit 2018, komandant Naim Muhaj mbante dhe titullin “Qytetar Nderi” i Tepelenës, zonë nga e cila ishte ndhe me origjinë, me motivacion “ Për kontributin dhe cilësitë e larta të tij si kuadër i devotshëm në funksionin e çështjes së madhe të atdheut duke rritur kështu emrin e krahinës së Lopësit.”

Ai mbylli sytë përgjithmonë mëngjesin e sotëm, në moshën 81 vjeçare. Homazhet në nderim të tij do zhvillohen sot, datë 27.05.2021 ora 11.30 – 13.30 në Agjensinë fun erale ALBA, ndërsa përcjellja për në banesën e fundit bëhet në orën 14.00 në var rezat e Sharrës. /korrekte

error: Alert: Content is protected !!