Shefi i sp iunazhit izraelit: Erdogan, më i rr ezikshëm se Irani, po bëhet gati për ..

Shefi i sp iunazhit izraelit: Erdogan, më i rr ezikshëm se Irani, po bëhet gati për ..

Shefi i sp iunazhit izraelit: Erdogan, më i rr ezikshëm se Irani, po bëhet gati për ..

Shefi i Mossad, Yossi Cohen, tani e sheh Turqinë dhe liderin e saj Erdogan, si një kë rcënim më të madh se Irani, sipas artikullit të Roger Boyce në The Times.

Sipas kolumnistit, Cohen, i cili konsiderohet një nga arkitektët e marrëveshjes me Emiratet e Bashkuara Arabe, në një takim 20 ditë më parë raportohet se u tha drejtuesve të shërbimeve të inteligjencës nga Egjipti, Arabia Saudite dhe Emiratet se “fuqia e Iranit është i brishtë, k ërcënimi i vërtetë është nga Turqia “. “Diplomacia shtrënguese e Turqisë dhe marrja e pakujdesshme e rr ezikut në të gjithë Lindjen e Mesme ka paraqitur një lloj tjetër sfide për stabilitetin strategjik në Mesdheun Lindor”, thuhet në artikullin Times.

Leave a Reply