Së.mu.nd.ja e li.gë e bëri kështu, 9-vjeçari ta rr.ëq.eth shpirtin me pyetjen drejtuar mjekëve: Edhe sa orë jetë kam unë se duan të bëj mamin dhe babin të qeshin

Connor është vetëm 9 vjeç po ai është një djalë shumë tr im. I vogli ka një së.mu.n.dje të rr.allë në kocka.

Ai tashmë ka rripin e bardhë në karate, por ai tani po l.u .fto.n për jetën e tij. I vogli i ka rrë.qe.thu.r mjekët me një pyetje që
u ka bërë. Mësohet se ai i ka pyetur:

Më thoni të vërtetën edhe sa kohë më ka mbetur, mua për të jetuar pasi dua të bëj mamin dhe babin tim të qeshin.

Nënë Lisa 33 vjeçe nuk do t’i harrojë kurrë këto fjalë. Ajo q.an pasi djali saj ka shumë dhi. m.b..je dhe ajo nuk mund të bëjë
asgjë për ta ndihmuar. Nga ana tjetër mjekët nuk kanë shumë shpresa se i vogli do ia dalë ta mund së.mu.ndj.en e l.ig…ë.

error: Alert: Content is protected !!