‘Sa shumë i jam lutur…’, Blendi Klosi tregon si e bëri për vete bashkëshorten

Ministri i turizmit Blendi Klosi ishte i ftuar në emisionin “Në kurthin e Piter Pan” në Tv Klan, ku pyetjet e intervistës ia drejtuan vetë fëmijët e tij, Aroni dhe Ambla.

Të vendosur në rolin e dy gazetarëve, Aroni dhe Ambla e pyetën Klosin për marrëdhënien e tij me ta, si edhe me nënën e tyre.

I pyetur nga Aroni si e bëri për vete bashkëshorten, Klosi u përgjigj: “Me të thënë të vërtetën sa shumë i jam lutur Aron, po ti nuk i di të gjitha…”


Aroni: Babi a do Zanën, vjehrrën tënde siç do Tanën, mamin tënd?

Klosi: Po kjo nuk është pyetje, padyshim nëna kryesore është nëna Tana, ti e di.

Ambla: Kur çohesh natën dhe të del gjumi çfarë bën?

Klosi: Kontrolloj a e kam mamin në krevat dhe pastaj e puth.

Ambla: A të ka gënjyer ndonjëherë mami?

Klosi: Ja sot nuk më tregoi që kishit bërë gjëra aq të mrekullueshme.

Ambla: Po ti e pyete për këtë gjë?

Klosi: E pyeta dhe më tha jo, nuk kemi bërë gjë.

Leave a Reply