Sa paguhet Ardit Gjebrea? Ermal Mamaqi flet për shifrën e çmendur

Sa paguhet Ardit Gjebrea? Ermal Mamaqi flet për shifrën e çmendur

Sa paguhet Ardit Gjebrea? Ermal Mamaqi flet për shifrën e çmendur

Të gjithë jemi kuriozë të dijmë se sa paguhen personat publikë, që na mbajnë të mbërthyer pas ekranit. Ndoshta shpesh herë i bëni pyetjen vetes se sa mund të jetë shuma që ata fitojnë nga emisionet, megjithatë besojmë se duhet të jenë të mirë paguar.

Teksa po fliste për rivalët e tij, Ermali tregoi se një nga prezanruesit që vlerësonte më shumë është Ardit Gjebrea. I ng acmuar nga Bora Zemani për rrogën e Gjebreas, Mamaqi tha se është një vlerë e çme ndur.Përgjigjia e Ermalit: Më ka thënë shifrën sa duhet të fitoj në një sezon televiziv, për mua ishte e pabesueshme thashë kaq lek mund të fitohen?”. Gjithsesi moderatori u tregua i rezervuar dhe nuk ka preferuar ta thotë shifrën e pagesës në emision

Leave a Reply