Sa i qenka rritur barku, Arbana shfaqet si rrallë më parë: Ja pamjet nga pushimet e fokuson kameran te…

Sa i qenka rritur barku, Arbana shfaqet si rrallë më parë: Ja pamjet nga pushimet e fokuson kameran te…

Sa i qenka rritur barku, Arbana shfaqet si rrallë më parë: Ja pamjet nga pushimet e fokuson kameran te…

Ajo është sh tatzënë. Por, kjo gjë nuk e ndaloi Arbana Osmanin që të bëj plazh në këto ditë ku moti është i luhatshëm. Në Inst agram moderatorja hodhi edhe një imazh ku shihet se bënte plazh dhe në pah vuri barkun që ka nisur t’i rritet. Kujtojmë që Arbana është në pritje të një djali.

Ajo është sh tatzënë. Por, kjo gjë nuk e ndaloi Arbana Osmanin që të bëj plazh në këto ditë ku moti është i luhatshëm. Në Inst agram moderatorja hodhi edhe një imazh ku shihet se bënte plazh dhe në pah vuri barkun që ka nisur t’i rritet. Kujtojmë që Arbana është në pritje të një djali.

Leave a Reply