Sa i d ëmshëm është ajri i kondicionuar? Ja çfarë thonë faktet!

Sa i d ëmshëm është ajri i kondicionuar? Ja çfarë thonë faktet!

Sa i d ëmshëm është ajri i kondicionuar? Ja çfarë thonë faktet!

Në verë, për të përballuar vapën, kondicioneri rrallë se fiket, në dhomë apo makinë. Pyetja që na mundon të gjithëve është: A na bën dëm ajri i kondicionuar?

Ajri i kondicionuar nuk është i dë mshëm! Ajri i ftohtë që del nga kondicioneri nuk ju s ëmur. Kondicioneri thith ajrin e nxehtë brenda nga jashtë dhe pastaj lëshon ajrin e ftohtë në dhomë.Ajri i ngrohtë kondensohet brenda pajisjes së kondicionerit, pastaj del ajri i ftohtë. Kondicioneri, filtron ajrin e nxehtë që vjen nga jashtë, largohen polenat dhe substancat ndotëse. Megjithëse ka edhe efekte negative.

Leave a Reply