Rrufeja godet 20 dele në …..

Stuhia që goditi Turçeviq-Pole, një vendbanim në kuadër të Grubishno Pole në Qarkun Bjellovar-Bilogora

Stuhia që goditi Turçeviq-Pole, një vendbanim në kuadër të Grubishno Pole në Qarkun Bjellovar-Bilogora

Stuhia që goditi Turçeviq-Pole, një vendbanim në kuadër të Grubishno Pole në Qarkun Bjellovar-Bilogora, shkaktoi dëme të mëdha dhe nga goditjet e rrufesë ka pësuar një tufë prej 20 delesh.

Rrufeja goditi një pemë, nën të cilën kishte dele dhe i vrau të gjitha, njoftojnë mediat kroate.

Leave a Reply