Rr ëzohet gjatë punës në Korçë, punëtori i ndërtimit niset me ur gjencë drejt Tiranës

Rr ëzohet gjatë punës në Korçë, punëtori i ndërtimit niset me ur gjencë drejt Tiranës

Rr ëzohet gjatë punës në Korçë, punëtori i ndërtimit niset me ur gjencë drejt Tiranës

Një ak.sident i rë ndë ka ndodhur pak më parë në qytetin e Korçës, ku një punëtor është rrë zuar nga skela. Mësohet se 46-vjeçar është nisur me ur gjencë drejt Tiranës pasi ka rënë nga skela në një pallat në ndërtim.

Ndërkohë policia ndodhet në vendngjarje dhe po shqyrton shkaqet e aks identit.Një ak.sident i rë ndë ka ndodhur pak më parë në qytetin e Korçës, ku një punëtor është rrë zuar nga skela. Mësohet se 46-vjeçar është nisur me ur gjencë drejt Tiranës pasi ka rënë nga skela në një pallat në ndërtim.

Leave a Reply