Këngëtarja shqiptare jep lajmin e mirë: U shërova nga koronav irusi, tani do bëj plazh me familjen!

Këngëtarja shqiptare jep lajmin e mirë: U shërova nga koronav irusi, tani do bëj plazh me familjen!

Këngëtarja shqiptare jep lajmin e mirë: U shërova nga koronav irusi, tani do bëj plazh me familjen!

Në rrjetet sociale ajo ka treguar se ka nisur pushimet dhe se ndodhet në Sarandë bashkë me familjen e saj.

“Jam e lirë, në Sarandë, me familjen time”, shkruan Adelina ku nënkuptohet se e ka lënë pas krahëve sëmundjen.

Leave a Reply