Riza, ndër të vetmit bari në Komoran (VIDEO)

Profesioni i bariut është ndër profesionet më të vështira, kjo dhe për shkak të kushteve jo të volitshme, shkruan OnAir.

Pavarësisht kësaj, Riza Cakaj e ka jo vetëm punë, por edhe pasion. Ai tregon se edhe i ati ashtu edhe gjyshi i tij kanë pasur këtë profesion.

Për “ATV” Rizai tregon se si ka filluar të jetë bari dhe të përkujdeset për kafshët që në moshë të vogël teksa ndihmonte prindërit. Aktualisht një ndihmesë shumë të madhe i jep edhe bashkëshortja e tij.

Për më shumë klikoni në videon më poshtë:

error: Alert: Content is protected !!