Rikthehet karantina, qyetetarët e ketij vendi vërshojnë nëpër supermarkete

Rikthehet karantina, qyetetarët e ketij vendi vërshojnë nëpër supermarkete

Jane rikthyer masat e ashpra për të bërë të mundur ndalimin e përhapjes së ko ronavirusin ne Australi. Kryeministri Daniel Andrews ditën e sotme në një konferencë për median bëri me dije se do të rikthehen masat në qytetin e Melburnit percjell

Ai tha se do të ndalohet që qytetarët të dalin nga shtëpia nga ora 20:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit. Gjatë pjesës tjetër të ditës banorët nuk do t’u lejohet që të largohen më shumë se 5 km nga banesa e tyre, si dhe do të lejohet të dalë vetëm një pjestar i familjes për të bërë blerjet.

Leave a Reply