Reshjet e shiut përm bysin rrugët e Tiranës, Lana del nga shtrati (Video)

Reshjet e shiut kanë përfshirë sot Tiranën duke shkaktuar përmb ytje në shumë rrugë. Lumi Lana ka dalë nga shtrati dhe shumë rrugë kanë qenë për minuta të tëra nën pushtetin e ujit.

Nga pamjet e siguruara nga Dosja.al shihet se Lana ka pasur prurje si rrallë herë.

Pusesat e bllokuara kanë bërë që rrugët dhe trotuarët të mbulohen nga uji dhe është vështirësuar qarkullimi i mjeteve dhe qytetarëve.

Leave a Reply