RENEA tjetër aksion, arr eston në gjumë të rr ezikshmin, i hetuar për vr asjen e kryekomisarit (EMRI)

RENEA tjetër aksion në mëngjes, arr eston në gjumë të rr ezikshmin, i hetuar për vr asjen e kryekomisarit (EMRI)

RENEA tjetër aksion në mëngjes, arr eston në gjumë të rr ezikshmin, i hetuar për vr asjen e kryekomisarit (EMRI)

Një tjetër op eracion për kapjen e një personi me rr ezìkshmëri të lartë është zhvilluar mëngjesin e sotmë në Pogradec.Në pr ànga është vënë Ilir Berberi, i dè nuar për vj èdhje, gjo bëvënie dhe ar mèmbajtje pa leje.

Ai është hetuar edhe për vr asjen e shefit të komisariatit të Pogradecit Agron Gjyrezit dhe për disa ngjarje të rè nda kr iminale.Ope racioni i RENEA është zhvilluar në Qafë-Plloce të Pogradecit dhe sipas Fax Web, efektivët kanë rrethuar banesën ku jetonte 52 vjecari së bashku me gruan dhe vajzën e tij të m itur.Në m omentin e ndërhyrjes ai ka qënë në gjumë, dhe kjo ka bërë që të mos kishte rezistencë nga ana e tij.

Leave a Reply