Rekord i zi, 140 raste të reja në vendin tonë, 72 vetëm në këtë qytet

Rekord i zi, 140 raste të reja në vendin tonë, 72 vetëm në këtë qytet

Rekord i zi, 140 raste të reja në vendin tonë, 72 vetëm në këtë qytet

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 603 testime për të dyshuar të prekur nga Covid 19 dhe 140 persona janë konfirmuar pozitiv.

Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon: 72 raste në Tiranë, 14 në Kavajë, 12 në Fier, 10 në Kamëz, 6 në Kukës, nga 4 raste në Krujë, Kurbin, Mirditë, nga 2 raste në Shkodër, Korçë, Elbasan, Tepelenë, Bulqizë, nga 1 rast në Durrës, Lezhë, Lushnje, Vlorë.

Leave a Reply