Ramush Haradinaj shpall kandidaturën për president të Kosovës

Ramush Haradinaj shpall kandidaturën për president të Kosovës

Ramush Haradinaj shpall kandidaturën për president të Kosovës

Në një mbledhje të strukturave të larta të saj, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka shpallur kandidaturën e kryetarit të saj, Ramush Haradinaj, për president të Kosovës.Në mbledhjen e mbajtur sot, AAK ka diskutuar për zhvillimet politike dhe qeverisëse në vend.

Sipas njoftimit të partisë, Këshilli Drejtues i AAK-së e ka autorizuar kryetarin Haradinaj që në emër të Aleancës të zhvillojë çfarëdo bisedimesh eventuale për rikonfigurimin eventual të Qeverisë, përfshirë këtu edhe çështjen e presidentit nëse kjo do vjen në rend të ditës.“Këshilli Drejtues po ashtu, ka kërkuar me shumicë, që në këto bisedime, kandidat për president të jetë kryetari Ramush Haradinaj”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply