Ramiz Lladrovci “Kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë, por njëherë kam ngelë“

Ramiz Lladrovci “Kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë, por njëherë kam ngelë“

Ramiz Lladrovci “Kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë, por njëherë kam ngelë“

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, në çdo deklaratë të tij publike b efason me ndonjë thënie të tij. Kësaj radhe, në një intervistë për media, ka thënë se ka qenë një prej nxënësve më të mirë të shkollës fillore. B efasia e tij në këtë intervistë është se, ai vet e pranoi se njëherë ka ngelë, pra e ka h umb një vit.

“Një vjet kam ngelë, por pak s’ka kurgjo…”, thotë Lladrovci. “Në klasën e shtatë, në moshën e pubertetit, më kishin pas ra nja dy nota, e kisha pas në Fizikë 3 dhe në Matematikë 4. Kështu që kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë”, tha Ramiz Lladrovci.

Leave a Reply