Ra nga ndërtesa, policia jep detaje për rastin tr agjik në Fushë-Kosovë

Ra nga ndërtesa, policia jep detaje për rastin tr agjik në Fushë-Kosovë

Ra nga ndërtesa, policia jep detaje për rastin tr agjik në Fushë-Kosovë

Policia Rajonale e Prish.tinës ka treguar për Gazetën Express se sot në orën 13:00, një grua ka rënë nga një ndërtesë, ndërsa akoma nuk janë sqaruar rrethanat se si ka ndodhur rasti.

“Sot rreth 13:00, kemi pranuar in formatën se në rrugën Nëna Terezë në Fushë-Kosovë, një person ka rënë nga një ndërtesë dhe e njëjta ka ndërruar jetë. Vi.ktimë në këtë rast është një person (femër), vde.kjen e së cilës e ka konstatuar ekipi m jekësor në vend,ngjarje”, kanë thënë nga Policia. “Aktualisht hetuesit policorë në koordinim me prokurorinë

Leave a Reply