Ra në gjurmët e qindra shqiptarëve, Aida Shtino: Trafikantët më kanë k ercënuar me jetë

Ra në gjurmët e qindra shqiptarëve, Aida Shtino: Trafikantët më kanë k ercënuar me jetë

Ra në gjurmët e qindra shqiptarëve, Aida Shtino: Trafikantët më kanë k ercënuar me jetë

Të gjithë shqiptarët e mbajnë si gruaja e “hekurt”që gjeti shumë njerëz të hu mbur e për vite me radhë e shtangu audiencën përballë ekranit.

Megjithatë jeta e Aida Shtinos prapa ekranit duket se ka qenë shumë më sfiduese.E ftuar në “Pasdite në Top Channel”, ish-autorja e “Njerëz të H umbur” ka rr ëfyer kër.cënimin më të madh që ka marrë në jetë. Më sa duket ajo ka rënë shpesh herë në gjurmët e tra fikantëve që rrëm benin vaj za të vogla dhe ka vënë shpesh herë në rre zik jetën e familjarëve të saj.

Leave a Reply