Qytetarë e v arfër ikin nga Kosova, do të mbeten vetëm bandat kr iminale që kanë zaptuar shtetin

Qytetarë e v arfër ikin nga Kosova, do të mbeten vetëm bandat kr iminale që kanë zaptuar shtetin

Qytetarë e v arfër ikin nga Kosova, do të mbeten vetëm bandat kr iminale që kanë zaptuar shtetin

“A dini ju se familjet e këtyre kryebanditëve kanë fluturuar edhe në stadiumet më të forta të botës për të parë një ndeshje futbolli, kurse një ushtare i pl agosur i UÇK-së nuk kishte para për të blerë il açe dhe për ti shëruar pl agët. E pikërisht kjo kope banditësh, pa fije tu rpi e përmendin edhe fjalën UÇK!

Dhe, dikur kur populli ynë iku nga dh una serbiane dhe langonjtë shqipfolës-sp iunëve, iknin për t´i shp ëtuar b urgosjes,vr asjeve tani ikin vetëm me f ajin e kësaj klase b anditësh që e kanë kapur shtetin dhe e ma shtruan popullin, ndërkaq, këta u bënë më të kamur se sheikët e Arabisë, por, një gjë ju garantoj me kokën time se do vije dita që do e paguajnë këtë haram dhe kurrë hallall mos i qoftë për jetë e mot, këtyre f aqezinjve dhe h ajnave të peshave të renda”.

Leave a Reply