Qumështin e nënës u nxorri nga hundët shqiptarëve, nusja e nipit publikon letrën: Na fal o Enver ishin më mirë në kohën tënde!

Qumështin e nënës u nxorri nga hundët shqiptarëve, nusja e nipit publikon letrën: Na fal o Enver ishin më mirë në kohën tënde!

Qumështin e nënës u nxorri nga hundët shqiptarëve, nusja e nipit publikon letrën: Na fal o Enver ishin më mirë në kohën tënde!

Këngëtarja, Rezarta Shkurta, e cila është e m artuar me nipin e Enver Hoxhës, ka publikuar në rrjetet sociale një letër drejtuar ish-dikta torit. Qytetari që ka shkruar letrën shprehet se dikur e urr ente ish-dik tatorin dhe kërkonte të ishte i lirë, si një qytetar i vendeve perëndimore, ndërsa sot i p enduar i kërkon falje.

“Unë jam ai djali që nënqeshja sa herë dilje në tribuna rrethuar nga turma të ekzaltuara. Të kam ur ryer Enver, të kam ur ryer. Si një i ri që donte të ish i lirë, i lirë të blinte një makinë, i lirë të paguhej aq mirë sa në vendet perëndimore; si unë dhe të gjithë të tjerët.

Leave a Reply