Qfare po ndodhe ?! Policia a rreston 12 persona , ishin duke ..

E FUNDIT/ H umbin jetën 3 p acientë nga koronavirusi në vend

E FUNDIT/ H umbin jetën 3 p acientë nga koronavirusi në vend

Policia a rreston 12 persona që nuk respektuan masat an ti-COVI D të qeverisë .Policia e Kosovës nuk po tregohet aspak tolerante ndaj qytetarëve që nuk po i respektojnë masat e Qeverisë së Kosovës kundër ko ronavirusit.

Në 24 orët e fundit, 12 persona janë a rrestuar pasi nuk kishin respektuar masat k undër ko ronavirusit. Nëntë nga të ar restuarit janë nga qyteti i Prizrenit, dy nga qyteti i Vushtrrisë dhe një nga Suhareka.Policia a rreston 12 persona që nuk respektuan masat an ti-COVI D të qeverisë .Policia e Kosovës nuk po tregohet aspak tolerante ndaj qytetarëve që nuk po i respektojnë masat e Qeverisë së Kosovës kundër ko ronavirusit.

Leave a Reply