Qeveria jep një lajm të mirë për punëtorët, sot realizohen disa pagesa

Qeveria jep një lajm të mirë për punëtorët, sot realizohen disa pagesa

Qeveria jep një lajm të mirë për punëtorët, sot realizohen disa pagesa

Qeveria jep një lajm të mirë për punëtorët, sot realizohen disa pagesa.Ky është njoftimi i plotë:Ministria e Financave njofton se Thesari ka ekzekutuar transferin për pagesën e 53,248 përfituesve të masës 3 (a) në vlerë prej 9,446,560.00 Euro, që përfshin pagesën për herën e dytë si dhe pagesën për dy muaj përnjëherë për ata të cilat nuk kanë pranuar deri tani pagesën për muajin e parë,Ndërsa mjetet mund të tërhiqen duke filluar nga sot në zyrat bankare.Ndërsa, po vazhdon procesi i përgatitjes për ekzekutimin e masave 7, 8 dhe 14 për përfituesit individë që do të procedohen sot, duke vazhduar me ekzekutimin e pagesave të masës.

Leave a Reply