Që.llohet me pl.umb në kokë një person, dy shohet se është shqiptar

Një s.ulm i ar.matosur ka ndodhur në Sepolia të Athinës. Mediat greke raportojnë se një person i cili dy shohet se është shqiptar është që.lluar më pl.umb në kokë.

Të sht ënat u zhvilluan në “Rrugën 30 Durrachiou”, në një kafene. Policia mori një telefonatë në lidhje me in cidentin në orën 17:55. Ndërkohë mediat greke raportojnë se i pl agosuri është në gjendje kritike për jetën.

Pas su lmit të ar matosur, thuhet se autori, sipas disa dëshmive, kishte hipur në një taksi dhe ishte zh dukur. Një ndjekje të tij është nisur policia dhe po punon për ta lokalizuar. /korrieri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!