Qarrtet Vjosa Osmani : Mos më futni në një thes me politikanët ab uzues, s’kam blerë tokë në kohë pandemie!

Qarrtet Vjosa Osmani : Mos më futni në një thes me politikanët ab uzues, s’kam blerë tokë në kohë pandemie!

Qarrtet Vjosa Osmani : Mos më futni në një thes me politikanët ab uzues, s’kam blerë tokë në kohë pandemie!

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani ka reaguar, pas raportimeve të disa mediave dhe shkrimeve të analistëve, se ajo ka blerë tokë në kohë pandemie. Përmes një shkrimi në FB, kryeparlamentarja theksoi se nuk është blerë tokë në kohë pandemie.

“Deklarimi i pasurisë është i viti 2019. Pas njëzet vjet pune në Kosovë, Shtete të Bashkuara e ne Australi, si dhe me kredi të shumta, unë e bashkëshorti im kemi arritur të kursejmë për të kontraktuar një shtëpi, e cila akoma është në ndërtim e sipër. Ajo shtëpi është kontraktuar në vitin 2019, PRA JO NË KOHË PANDEMIE”, ka shkruar ajo.

Leave a Reply