Qarrtet Erdogan : Askujt te mos i duket vetja i madh ne pasqyre ..

Qarrtet Erdogan : Askujt te mos i duket vetja i madh ne pasqyre ..

Qarrtet Erdogan : Askujt te mos i duket vetja i madh ne pasqyre ..

“Ne nuk jemi në Libi për të bërë fotografi, apo shfaqje para kamerave siç bëjnë disa të tjerë. Ne jemi atje, pasi këtë e kërkon vëllazëria jonë e vjetër dhe e përjetshme. Hapat që ka ndërmarrë vendi ynë për të garantuar të drejtat dhe interesat e tij në Mesdheun Lindor janë shndërruar si të thuash në një letër lakmusi si në politikën e brendshme, ashtu edhe në atë të jashtme”.

Në lidhje me t ensionin në Mesdheun Lindor, udhëheqësi turk tha: “Askujt të mos i duket vetja i madh në pasqyrë. Po flas hapur dhe drejtpërdrejt, të mos vrapojë as pas iluzioneve”.

Leave a Reply