Punë me 5 mijë euro në muaj, Australia bën ofertën e çmendur

Australia është një nga shtetet që ofron kushtet më të mira të punës dhe për më tepër ka peizazhe të mrekullueshme dhe njihet si vendi i dytë në botë për të jetuar. Dhe, nëse je në kërkim të një pune, stafi ynë të sugjeron mos ta humbasësh këtë mundësi që vjen nga Australia dhe mund të të sigurojë një pagë prej 5400 euro në muaj.

Qeveria australiane ka hapur vende për të huajt me arsim universitar dhe është një program për të marrë një vizë qëndrimi të përhershme dhe kështu mund të zgjedhësh për një vend pune. Puna në Australi fillonë në orën 7 ose 8 dhe përfundonë në orën 3:30 ose 4:30. Ekonomia e Australisë është një nga më të ngurtat, e cila ka mbetur në këtë mënyrë për 25 vite të pandërprerë dhe tregu i saj i punës për profesionistët është tërheqës dhe ofron më shumë se 400 aktivitete

Leave a Reply