Publikohet pamja e një babai që po barte një fëmijë gjersa RAKETAT e Hamasit i fluturojnë “mbi kokë”

F orcat e mbrojtjes së Izraelit publikuan një video që tregon një baba duke u përpjekur të kthehej në shtëpi me një foshnjë të porsalindur, por pikërisht në atë moment, binin ra. ketat e lëshuara nga Hamasi.

Kjo e fundit është bërë në një autostradë, dhe tregon një burrë që mban foshnjën fort në krahë, ndërsa pret goditjen tjetër.

Link i videos : https://video.gjirafa.com/babai-duke-shpetuar-femijet-nga-raketetat-mp4

error: Alert: Content is protected !!