Publikohet fotoja/ Ja kush është Diana Vuka, e cila u vrà me sìlencìatòr nga vëllai i saj në Shkodër

SHKODËR– Personi që po shikoni në foto është Diana Vuka, gruaja që u vr a nga vëllai i saj Fabian Vuka me ar më zja rri, i cili ia mbajti dhe trupin në banesë për tre ditë rresht. Diana Vuka u gjet një natë më parë e pa jetë pas alrmit që dhanë miqtë dhe fqinjët e saj.

Në she rr e sipas Fabian Vuka e që lloi të motrën e më pas trupin ia mbajti në shtëpi deri mbrëmjen e kaluar, që u gjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!