Pse Xhensila Myrtezaj, Almeda Abazi dhe Miriam Cani morën të njëjtin vendim për bebet e tyre pas lindjes?

Pse Xhensila Myrtezaj, Almeda Abazi dhe Miriam Cani morën të njëjtin vendim për bebet e tyre pas lindjes?

Pse Xhensila Myrtezaj, Almeda Abazi dhe Miriam Cani morën të njëjtin vendim për bebet e tyre pas lindjes?

Xhensila Myrtezaj, Almeda Abazi dhe Miriam Cani u bënë nëna në kohë të ndryshme. Xhensila solli një vajzë dy vite më parë të cilën e pagëzoi me emrin Ajka. Almeda u bë nënë vitin e kaluar me lindjen e Efehanit.

Ndërsa Miriami u bë nënë për herë të dytë këtë javë duke sjellë në jetë një djalë të cilit i vendosën emrin Duam. Pas lindjes, të tre artistet morën të njëjtin vendim.

Bëhet fjalë për pr ocesin e ruajtjes së qe lizave staminale të bebeve, për të siguruar të ardhmen e sh ëndetit të familjes.

Xhensila dhe Almeda e njoftuan këtë vendim me anë të postimeve në rrjete sociale dhe të njëjtën e ka bërë

Leave a Reply