Profesori serb i bindur: Millosheviç është gj allë, forcat e mëdha e mbrojnë

Profesori serb i bindur: Millosheviç është gj allë, forcat e mëdha e mbrojnë

Profesori serb i bindur: Millosheviç është gj allë, forcat e mëdha e mbrojnë

Velimir Abramoviq, profesor nga Beogradi, pretendon se Sllobodan Millosheviç është gjallë dhe jeton në Rusi. Sipas tij, forcat e mëdha i mbrojnë njerëzit e tyre. Ai ngre gjithashtu çështjen se kush e ka bërë obd uksionin. “Ku është Millosheviqi dhe Mira, ky çift bashkëshortor. Millosheviqi asnjë fjali g abim nuk e ka thënë . Por debatoi me disa dësh mitarë, është tallur dhe ka shkuar në Rusi.

Pse ku është Millosheviqi ndoshta është në Pozharevc, kush e ka bërë atë obduksion, kush i ka konstatuar të gjitha këto. Kuptohet e forcat e mëdha duhet ti mbrojnë njerëzit e tyre , që të tjerët të punojnë për ta. Po t’i h edhnin në miniera askush s’do të punonte. Cfarë të duhen parat nëse më vr asin. Dhe duhet njeriun ta mbroni dhe kur ta mbroni, atë të radhës si s ekretin më të madh, pi kafen me Milosheviçin. A do të punosh? Si jo, ju jeni të vërtetët . Familjen e keni mbrojtur, parat i keni marrë çfarë doni pra?”, u shpreh ai për një televizion serb.

Leave a Reply