Produksioni i Vera Grabockes dhe Alketa Vejsiut e perzuri Gjonin nga Festivali i 58-të i RTSH-së

Ne media u perfol se Gjon’s Tears ka marre pjese ne Festivalin e RTSH-se por nuk eshte pranuar dhe tashme qe Zvicra e zgjodhi perfaqesues po behet nami.

Por burime per Kryefjala.com kane zbuluar se Gjon eshte ftuar vitin e kaluar ne Festivalin e 58-te te Kenges nga organizatoret Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu por pasi Gjoni ka pergatitur kengen dhe ka ardhur nga Zvicra ato e kane perzene me pretekstin se ne Festival nuk ka me vend.

error: Alert: Content is protected !!