Prishtinasi i gjen mbi 200 euro në rrugë, i dërgon në polici

Prishtinasi i gjen mbi 200 euro në rrugë, i dërgon në polici

Prishtinasi i gjen mbi 200 euro në rrugë, i dërgon në polici

Një qytetar nga Prishtina i dërgoi në polici mbi 200 euro që i gjeti sot në “Lagjen e Muhagjerëve”, shkruan Fokusi.info. I njëjti, në polici deklaroi se paratë i ka gjetur në rrugë. Me anë të një komunikate për media, Policia e Kosovës e ka falënderuar qytetarin për bashkëpunimin dhe ka ftuar pronarin e parave të lajmërohet në stacion për t’i kryer pr ocedurat e nevojshme për pranimin e parave të hu mbura.

Një qytetar nga Prishtina i dërgoi në polici mbi 200 euro që i gjeti sot në “Lagjen e Muhagjerëve”, shkruan Fokusi.info. I njëjti, në polici deklaroi se paratë i ka gjetur në rrugë. Me anë të një komunikate për media, Policia e Kosovës e ka falënderuar qytetarin për bashkëpunimin dhe ka ftuar pronarin e parave të lajmërohet në stacion për t’i kryer pr ocedurat e nevojshme për pranimin e parave të hu mbura.

Leave a Reply