Prindërit e braktësin sepse lindi pa krahë por mrekullia ndodhi edhe për vogëlushen e ‘pafat’

Prindërit e braktësin sepse lindi pa krahë por mrekullia ndodhi edhe për vogëlushen e ‘pafat’

Prindërit e braktësin sepse lindi pa krahë por mrekullia ndodhi edhe për vogëlushen e ‘pafat’

Buzëqeshja engjëllore dhe sytë e saj blu janë tiparet e para që bien në sy kur ne shohim fotografinë e Vasilina Knutsen. Sigurisht që të gjithëve na pëlqen e bukura, por kur ulim shikimin pak më poshtë do të kuptonit se vogëlushja 2-vjeçare është ndryshe, preferojmë ta quajmë fëmijë special, pasi i mungojnë të dyja duart dhe ka të zhvilluara vetëm dy gishta nën krahun e djathtë.

Ndoshta tani edhe mund të ndieni keqardhje për fatin e saj të mjerë, por bukuroshja që tashmë mund të hajë më këmbë, është shumë fatlume, më shumë nga ç’mund ta merrni me mend. Ajo ka lindur në marsin e vitit 2015 në Sverdlovsk, kryeqytet i rajonit Sverdlovksij në Ukrainë.

Leave a Reply