Presidentja e Kosovës vjen me një porosi të ”fuqishme” për Serbinë qe nuk e priste askush!

Është përmbyllur me sukses stërvitja fushore e njësive të FSK-së në kuadër të Stërvitjes “Defender-Europe 21”.
Njësi tet e FSK-së kanë mbajtur stërvitje u shtarake pothuaj më e madhja deri më tani, me ushtarët e NATO-s, nën udhëheqjen e ushtrisë amerikane.

Në lidhje më këtë stërvitje të jashtë.zakonshme, ka folur edhe e para e shtetit të Kosovës, Vjosa Osmani.

Osmani ka thënë se dita e sot.me është rikonfirmim i një aleance të fortë si guri; e një aleance të pathyeshme ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Shte.teve të Bashkuara të Amerikës.

Madje, ajo ka paralajmëruar Serbinë, e cila në vazhdimësi ka provokuar Kosovën, duke thënë se tashmë vendi ynë ka një ushtri që ruan themelet e Kosovës, dhe se nuk ka kush që mund t’i lëkund ato.

error: Alert: Content is protected !!